Közlekedési információk

2019. június 6-án (csütörtök) 00:00 órától június 11. (kedd) 04:00 óráig lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza. A jelzett időpontban az ÉNYKK járatai terelő úton közlekednek. A lezárással érintett területen 2018. június 6-án (csütörtök) 00:00 órától tilos a parkolás!

2019. június 7-én (péntek) 9:00 órától június 10. (hétfő) 24:00 óráig a Tüttőssy u. 10-22. sz. előtti szakaszára csak az ott lakók hajthatnak be, a Kossuth utcára való haladás nem lehetséges. Az Egerszeg Fesztivál ideje alatt a Kisfaludy utcáról nem lehetséges a Kossuth utcára történő felhajtás. A gépjármű forgalom a Petőfi utca irányába az OTP árkádja alatti átjárón keresztül történik.

Kérjük, amennyiben lehetséges, gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszínét!


Gépkocsival érkezők számára az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Csipke Parkolóház, ZTE Stadion melletti parkolók, Kovács Károly téri parkoló.

A fesztivál területe a „Széchenyi tér – Keresztury tér – Kossuth tér – Kossuth utca – Európa rér – Dísz tér – Kisfaludy utca – Kossuth utca a Petőfi utcáig” tart. A fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek, rendezők) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító járművek, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

Vigyázzanak magukra és egymásra!

Térkép letöltése