Fesztiválrend


A fesztiválrend érvényessége:


Mindenki, aki a fesztivál területére belép, a belépéssel elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti a jelen szabályokat, és betartja azokat.


Általános tudnivalók:


A fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A szervezők mindent megtesznek a fesztivál biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartásából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A fesztiválra a belépés ingyenes.

A backstage-be csak a műszaki személyzet, a biztonsági szolgálat tagjai, a fellépők és a rendezők léphetnek be. A fesztivál területén információs iroda működik. Ha bármilyen információra van szüksége, forduljon bizalommal a szervezőkhöz!

 

Egyéb fontos tudnivalók:

 

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A rendezvény helyszínén 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A fesztivál területén a rendezők engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. Tilos a kéregetés és a koldulás. A fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Extrém időjárási viszonyok esetén a rendezvény szervezői élet- és balesetvédelmi okokból kiüríttethetik a területet. Kérjük, ez esetben kövessék a rendezők és a biztonsági személyzet utasításait!


Vigyázzanak magukra és egymásra!


Jó szórakozást és mosolygós fesztivált kívánunk!