Fesztiválrend


A fesztiválrend érvényessége:

Mindenki, aki a fesztivál területére belép, a belépéssel elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti a jelen szabályokat, és betartja azokat.

Általános tudnivalók:

A fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. A szervezők mindent megtesznek a fesztivál biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartásából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A fesztivál területe a „Széchenyi tér – Kossuth tér – Kossuth utca – Dísz tér- Kisfaludy utca – Kossuth utca a Petőfi utcáig” tart. A fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek, rendezők) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

A fesztiválra a belépés ingyenes.

A backstage-be csak a műszaki személyzet, a biztonsági szolgálat tagjai, a fellépők és a rendezők léphetnek be. A fesztivál területén információs iroda működik. Ha bármilyen információra van szüksége, forduljon bizalommal a szervezőkhöz!

 

Egyéb fontos tudnivalók:

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A rendezvény helyszínén 18 éven aluli személyeket dohányáruval, illetve fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A fesztivál területén a rendezők engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. Tilos a kéregetés és a koldulás. A fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Extrém időjárási viszonyok esetén a rendezvény szervezői élet- és balesetvédelmi okokból kiüríttethetik a területet. Kérjük, ez esetben kövessék a rendezők és a biztonsági személyzet utasításait!

Vigyázzanak magukra és egymásra!

Jó szórakozást és mosolygós fesztivált kívánunk!